La sfârşitul anului 2015, lângă Alexandra Mitroi (ALE) se alătură instrumentişti cu experiență în vederea punerii în scenă a unei trupe complexe cu servicii complete şi un reperoriu variat, adaptabil oricărei tematici.
Energia, calitatea, prezența scenică vin în completarea show-urilor memorabile, datorită profesionalismului echipei. “Ținem cont de ideile organizatorice dar şi de gusturile invitaților, astfel ca, fiecare eveniment va fi unic şi personalizat. Buna desfaşurarea a evenimentului este importantă, de aceea oferim consultanță, suntem deschişi, prezenți şi promți pentru a oferii un super show şi distracție garantată.”

în cazul în care ați primit codul de acces, puteți vizualiza repertoriul apăsând butonul alăturat.

 

Alex

Chitară Electrică

Născut în martie ’86, a decis să accepte provocarea înțelegerii și practicii muzicii. Nu ezită să abordeze mai multe stiluri muzicale considerând acest fapt un avantaj în a te deprinde cu muzica. Nu are genuri muzicale preferate: “Ascult tot ce îmi gâdila urechile într-un mod plăcut, vorba lui Caragiale :)) : pop, blues, metal…orice. Muzica live îmi dă o stare de foarte bine, motiv pentru care cânt cu plăcere alături de Alexandra, o voce frumoasă și o prezență placută care binedispun oricând.”

Cioby

Percuție

Cu un lung sir de colaborari la activ cu trupe din cele mai diverse stiluri, de la Hard&Heavy, Progresive Rock, Blues, sau trupe tribut cum ar fi Katharsis,Fireball(tribut Deep Purple), sau Hellz Ballz (tributAC/DC), Deda Blues Band dar si proiecte personale precum Hazard si Harmony. Cu colaborari inedite cu Stevie Rachelle, frontmanul trupei americane de glam TUFF, precum si cu Eugen Mihaescu fondatorul Krypton s-a alaturat proiectului  100%.

Consuela

Vioară & Backing Vocal

Vom reveni în curand cu o scurtă biografie

Lucian

Clapă

Vom reveni în curand cu o scurtă biografie a acestuia.

Marko

Chitară bas / Acordeon

Cu o experiență muzicală de peste 15 ani și o varietate de stiluri muzicale abordate, s-a alăturat proiectului Alexandra Mitroi & the BAND cu dorința de a interpreta un repertoriu inedit pe scena muzicala de pe Bega și nu numai. “Proiectul reprezinta pentru mine o provocare și ma bucur ca pot sa fiu parte din această echipă care spune ceva atunci când este pe scenă.”

“Genius” Cristian

Ing. Sunet

Vom reveni în curand cu o scurtă biografie a acestuia.