Petrecerea perfecta …

Da, exista! ALE & the BAND creaza alaturi de tine si invitatii tai momente si clipe de neuitat!

Suntem un band cu multa energie de dat, un repertoriu diversificat, cu experienta in organizarea de evenimente cu muzica live si pregatiti mereu sa facem un show live memorabil.

Adaptabilitate

ALE & the BAND vine cu o experință și un protofoliu remarcabil, are flexibilitatea de a-și adapta repertoriul în funcție de tematica nunții, preferințele tale și ale invitaților toata prestatia fiind 100 % live.

Și știe cum să facă asta într-un mod profesionist. 

Consultanță

Suntem alaturi de tine la fiecare pas si iti vom impartasi din experienta noastra pentru a te ajuta pe partea de organizare, astfel incat la nunta ta sa stai fara griji.

Interacțiunea cu invitații

In timpul evenimentului, ALE & the BAND iti ofera mai mult decat muzica, creand o conexiune reală cu invitații, provocându-i să danseze și să se distreze alături de tine. Așadar asta ar face diferența între o atmosferă oarecare și una cu adevărat impresionantă la nunta ta. 

Servicii complete

ALE & the BAND este cu advarat atenta la nevoile tale și ale invitaților tăi. De la scenă, sonorizare, DJ, show de lumini sau fum greu, poți avea un pachet complet de servicii atunci când ne alegi pe noi.

în cazul în care ați primit codul de acces, puteți vizualiza repertoriul apăsând butonul alăturat.

 

Alex

Chitară Electrică

 

Cioby

Percuție

 

Andreea

Vioară & Backing Vocal

Lucian

Clapă

 

Radu

Chitară bas 

 

“Genius” Cristian

Ing. Sunet 

Booking & Mgmt.

Iacobescu Andrei

tel.: +40 763 793 216

mail: contact@ale-official.ro

9 + 9 =