Selectează o Pagină

Pasii unei colaborari de succes

1. Ne contactezi

Esti in cautare de trupa pentru evenimentul tau? Nimic mai simplu! Scrie-ne completand formularul de contact sau direct pe WhatsApp la +40763793216.

2. Alegi serviciile

Primesti oferta noastra de pret cu toate serviciile pe care le oferim de unde vei putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine evenimentului tau. De asemenea, serviciile extra pot aduce un plus de imagine si distractie petrecerii tale.

Daca nu esti sigur ce sa alegi, da-ne cat mai multe detalii despre viziunea ta, locatia aleasa, iar noi te ajutam sa optezi pentru serviciile potrivite.

3. Semnam contractul

Rezervarea ferma se face in urma semnarii unui contract, in baza caruia emitem facturile in doua transe. Prima transa reprezinta avansul si rezervarea datei (poate fi pana la 20% din valoarea totala a contractului), iar a doua transa se achita dupa eveniment, reprezentand diferenta pana la valoarea totala a contractului.

4. Tinem legatura

In timpul ramas pana la desfasurarea evenimentului tinem legatura periodic. Cautam cele mai bune solutii si incercam sa va impartasim din experienta nostra, astfel incat sa fim siguri ca programul artistic este personalizat si potrivit stilului petrecerii tale, iar distractia va fi maxima.

Contact rapid:

Iacobescu Andrei +40 763 793 216

Sunt de acord cu

6 + 13 =