ALE lanseaza “Cand dragostea dispare “ . Noua piesă este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Lazar Cercel si montat de Foze.
Piesa a fost scrisă de ALE și produsă de Alex Mladin.

“Piesa asta este speciala pentru mine, nu pentru ca am scris-o eu, ci pentru ca ma transpune in mai multe stari. Am auzit vorbindu-se tot mai des ca este din ce in ce mai greu sa intalnesti o persona potrivita, fie ca este vorba despre o fata, fie ca e vorba despre un baiat…cu totii tindem sa ne dorim o relatie perfecta, uitand ca noi suntem imperfecti si tocmai asta ne face speciali. Am observat ca fetele sunt pretentioase, iar baietii fac “liste” cu si despre ce anume ar vrea ca fata de langa ei sa aibe. Totodata, observ ca atunci cand vine vorba de noi insine, daca gresim , ne pedepsim, nu ne prea iertam…Cred ca daca ne-am cunoaste mai bine pe noi insine si nu ne-am mintii, am fi mult mai iubiti si ne-am iubi mai mult. Imi place sa ma pun in locul celui care povesteste.

Piesa asta este tine . Piesa asta este despre mine. E despre atunci cand ne-am pierdut de noi insine. De cand ne-am indepartat de noi, de atunci decat eram mici si aveam visuri. Este despre dansul cu tine. Dans, ce te readuce pe acelasi scena, pe tine de atunci, pe tine cel/cea de acum.
Mi-e mai usor sa scriu despre povesti auzite, decat din experientele mele. Desi am facut-o, inca le pastrez . Sunt sigura ca vine si timpul lor. “